FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

200 milliót vett fel egy állami sofőr a Quaestortól a bedőlés napján

Portfolio
A hírek szerint nem a Magyar Nemzeti Kereskedőház volt az egyetlen, aki a Quaestor csődbejelentésének napján még hozzájutott a pénzéhez. Az átlátszó.hu cikke szerint négy magánszemélynek is sikerült százmilliókat kimenekítenie, köztük egy állami sofőrnek is, aki így közel 200 millió forinthoz jutott hozzá.

A cikkben csak B.G.R.-nek hivatkozott, közhivatalnál dolgozó sofőr a Quaestor bedőlése napján közel 200 millió forintját vette ki a brókercégtől, mellyel sikerült elkerülnie a Quaestor-károsultaknál már több, mint egy éve tartó kártalanításai mizériát. A hírek szerint összesen 333 ügyfél vett ki aznap pénzt a Quaestortól, amikor az csődbe ment. Volt olyan, aki nyugdíj-előtakarékossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés