Előfizetői tartalom

A csodabefektetés, ami Magyarországon is elérhető

Portfolio
Tőzsdén kereskedett Indexkövető Alapok. Az egyik legnépszerűbb befektetési forma szerte a világban. A befektető ugyanis egyetlen vétellel megvásárolja a befektetési alap által követett indexet. Mit érdemes tudni ezekről a befektetési termékekről? Miért előnyös ezek szerepeltetése a befektetési portfóliónkban? Egyáltalán hogyan érdemes diverzifikálni, milyen szempontok mentén érdemes kialakítani a magánbefektetőknek egyéni portfóliójukat? Ezekre a kérdésekre adja meg a választ a következő BÉT Akadémia a Portfolio támogatásával.

Előadók: Fekete Ákos, OTP Treasury Sales, specialist Nagy Milán, OTP Treasury Sales, senior dealer Moderátor Fekete Beatrix, elemző, Portfolio Tervezett témáink: Mik is azok az ETF-ek? Miért logikus választás egy diverzifikált portfóliót építő magánbefektető számára ezek vásárlása? Milyen előnyei vannak az indexkövető alapoknak? Mik a legfontosabb trendek jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés