Előfizetői tartalom

A befektetési alappiac "Oscar-gálája"

Portfolio
A magyar befektetési alappiac idén ünnepli a 20. évfordulóját, ennek kapcsán a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a Portfolio.hu egy közös díjátadó keretében kilenc díjat adott át alapoknak és a szektor kiemelkedő személyiségeinek. Elismerést kapott többek között az első magyar befektetési alapot létrehozó alapkezelő; a legmagasabb 10 éves hozamot elért alap, valamint több, az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember.

"A magyarországi befektetési alapok az utóbbi 20 évben nagy növekedést tudhattak maguk mögött és mára 3 ezermilliárd forintot meghaladó befektetés-állománnyal a hazai megtakarítási piac jelentős intézményi szereplőivé váltak. Ebben pedig meghatározó szerepe volt annak, hogy a szélesedő termékpalettával párhuzamosan az alapok fokozatosan egyre szélesebb lakossági befektetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés