Előfizetői tartalom

Ilyen a görög káosz hazai szemmel

Portfolio
Görögök, görögök és görögök - erre figyel most a világ mellett a hazai alapkezelői piac is. Szinte óránként látnak napvilágot az újabb és újabb hírek a válságrendezéssel kapcsolatban, de a vasárnapi népszavazásig még semmi sem dőlt el. A hazai portfóliómenedzserek szerint egy esetlegesen bekövetkező Grexit hosszú távon már nem bírna hatással, de rövid távon komolyabb piaci felfordulást is okozhat, éppen ezért júniusi ajánlójukban nem vállalnak nagyobb kockázatokat a piacon, inkább kivárják, mi lesz a görög népszavazás és a válságrendezés eredménye.

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogy hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, közép távra szóló modellportfóliót. Az ajánlók a júniusi helyzetnek megfelelően készültek el, a piacot jól lefedő felmérésünkben 10 alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés