Előfizetői tartalom

Interjú Soros sztártanítványával

Portfolio
Jack D. Schwager kivételes embereket szólaltatott meg 1991-1992-ben. Köztük volt Stanley Druckenmiller hedge fund menedzser, aki Soros György milliárdos befektetőre mentoraként tekint. Nem véletlen, hiszen 1988 és 2000 között Soros sikeres hedge fundját, a Quantum Fundot irányította. Magyar kiadásban most megjelent "A piac varázslói 2." című könyvben vele is olvashatunk interjút.

Igaz, hogy "A piac varázslói 2." című könyv szerzője 25 évvel ezelőtt, 1991-ben találkozott Stanley Druckenmiller befektetővel, azonban a beszélgetés fő üzenetei még most is hasznosak és tanulságosak. A kötet olvasói ugyanis első kézből kapnak örök érvényű információkat a legfelkészültebb befektetőktől. Druckenmiller tehetségét jól bizonyítja, hogy már akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés