Előfizetői tartalom

Visszavonta az MNB egy alapkezelő engedélyét

Portfolio
Az MNB ma közzétett, és 2017. március 23. napján jogerőssé vált határozatában visszavonta a Globeserv Befektetési Alapkezelő Zrt. befektetési alapkezelésre vonatkozó tevékenységi engedélyét- írja a felügyelet közleményében. Az intézkedés oka, hogy a társaság - amelynek piaci súlya csekély volt - az MNB felszólítása ellenére nem tett eleget határidőben szavatoló tőke-feltöltési kötelezettségének.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma publikált, és az MNB-hez visszaérkezett tértivevény, valamint a Magyar Posta Zrt. által kiállított igazolás szerint a Globeserv Befektetési Alapkezelő Zrt. (Globeserv Alapkezelő) meghatalmazottja által 2017. március 23. napján kézhez vett, tehát azon a napon jogerőssé vált határozatában visszavonta a Globeserv Alapkezelő befektetési alapkezelésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés