Előfizetői tartalom

Megmondjuk, melyik állampapírt érdemes most megvenni

A lakosság kedvencének számító Kamatozó Kincstárjegyek hozama még mindig magas, amellett, hogy a hitelpapír likviditása kedvezőbb, ezért ez rövid távon jobb befektetés, mint a bankbetétek. Jelenleg viszont úgy néz ki, hogy a Bónusz Államkötvények és a Kincstárjegyek hozama is csökkenhet, hosszú távra a Prémium Államkötvény lehet a legjobb megoldás.

Folyamatosan növekszik a kereslet a Prémium és Bónusz Államkötvények (PMÁK és BMÁK), valamint a Féléves Kincstárjegyek (FKJ) és a Kamatozó Kincstárjegyek (KKJ) iránt, az idei év első felében bruttó 221 milliárd forintnyi PMÁK-ot és BMÁK-ot, valamint 1365 milliárd forintnyi KKJ-t értékesítettek a forgalmazók, FKJ-ból pedig 388 milliárd forintot sikerült eladni.Ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés