Előfizetői tartalom

3 hasznos szempont alapján döntheted el, jó helyen van-e a befektetésed (2.)

Portfolio
Ha a befektetés mellett döntünk, nem elég a befektetési alap hozama alapján választani, fontos azt is megvizsgálni, hogy milyen biztosítékok védik tőkénket és az esetlegesen elért hozamot, valamint azt, hogy mennyire stabil az az alap, amelyiknek bizalmat szavazunk. Hiába van ugyanis egy szuper befektetésünk jó hozamokkal, ha a számlát vezető intézmény nem tudja még a tőkénket se visszafizetni, akkor komoly gondok adódnak. Három egyszerű szempont alapján el tudjuk dönteni, érdemes-e bizalmunkra az adott pénzintézet.

Portfolio Öngondoskodás 2015 A befektetésekről is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A kezelt tőke nagyságaElőször is fontos szempont az, hogy a befektetési alap mekkora tőkét kezel, ezt a nettó eszközérték alapján tudjuk kideríteni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés