Előfizetői tartalom

Akár 10% fölötti hozam: az ingatlan az új arany?

Miközben a kötvények már szinte semmit nem hoznak, a részvénypiacok pedig extrém volatilisek, az ingatlanalapok valósággal tarolnak: volt olyan ingatlanalap, amely alig fél év alatt 8% körül hozott, éves időtávon pedig simán látni látni 10% körüli hozamokat is. Nem véletlen, hogy a befektetők két kézzel öntik a pénzt az ingatlanpiaci befektetésekbe: a befektetők befizetései 137 milliárd forinttal növelték az ingatlanalapok vagyonát.

A többi alaptípus első féléves teljesítményéről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2018.07.04Mi lelte a népszerű magyar befektetést? A profik fele csütörtököt mondott2018.07.04Durva vihar vágta földhöz a magyar befektetéseket: 30% is lehet a bukó Szárnyalnak az ingatlanalapok. Tolonganak az ingatlanalapokértNem túlzás azt állítani, hogy öntik a befektetők a pénzt az ingatlanalapokba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés