Előfizetői tartalom

Az egész világot lenyomták a magyar részvényalapok

Taroltak tavaly a hazai részvényalapok: a passzívan kezelt, BUX-ot lekövető befektetések gyakorlatilag minden más versenytársuk hozamát maguk mögött hagyták 2015-ben. A szárnyalás az év elején volt különösen erős, ekkor viszont az orosz alapok még jobbnak bizonyultak, év végére viszont a makrogazdasági vihar ellenére a magyar alapok kiugró eredménnyel tudták zárni az évet.

A világsztár magyar alapok. Nem mindent rántott magával KínaRemekül indították 2015-öt a fejlődő piacok, az Oroszországban és a fejlődő ázsiai régióban befektető alapok turbóstarttal vezették a tavaly év eleji top-listákat, azonban a kínai eladási pánik durván visszavetette ezek hozamát a nyár végétől számítva. Eközben a magyar értékpapírok is szépen kezdték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés