Előfizetői tartalom

Beszállnál az ingatlanőrületbe? Új lehetőség érkezett

Portfolio
Hamarosan tömegesen is megjelenhetnek a SZIT-ként nyilvántartott társaságok a tőzsdén, ami a befektetők számára is új lehetőséget teremt, hiszen úgy tudunk kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó társaságok hozamából részesülni, hogy nem kell hozzá százmillió forintot letenni az asztalra, vagy éppen likviditás miatt aggódnunk. Megnéztük, más ingatlanbefektetésekhez képest milyen lehetőséget rejtenek a SZIT-ek.

Tavaly könnyített a kormány a Szabályozott Ingatlanbefektetési Társasággá (SZIT) válás szabályain, ami több cég érdeklődését is felkeltette. Miközben a Graphisoft Park már megkapta a SZIT-státuszt, a BILK és a WestEnd is hamarosan megjelenhetnek a tőzsdén ebben a formában. A cégeknek főleg azért jár előnnyel ez a társasági forma, mert: SZIT-ként a vállalat mentesül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés