Előfizetői tartalom

Elárulta Mobius, milyen részvényeket érdemes most venni

Portfolio
Mark Mobius szerint a feltörekvő piaci részvények most nagyon olcsónak tűnnek, ami vételi lehetőséget jelent a befektetők számára. A CNBC-nek adott interjúban a neves befektető beszélt arról is, hogy mi állhatott a feltörekvő piaci eladási hullám mögött az utóbbi hónapokban és milyen jövőt jósol a feltörekvő gazdaságoknak.

Mark Mobius a CNBC-nek adott interjúban az alábbiakra tért ki: A feltörekvő piacokon az utóbbi hónapokban látott tőkekivonási hullám egyik oka, hogy a befektetők attól tartottak, hogy Törökország és Argentína pénzügyi problémái átterjedhetnek a többi feltörekvő piaci gazdaságra is. Mindezt csak tetézte az erősödő dollártól való félelem és a növekvő olajárak. Mobius...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés