Előfizetői tartalom

Gyorsan megszedheted magad, ha Orbán Viktor kritikusára fogadsz

Mióta kiderült az első forduló után, hogy jó eséllyel Macron lesz a francia elnök, az európai részvénypiacok szárnyalásnak indultak. Vannak olyan befektetők, akik azt várják, hogy év végéig akár kétszámjegyű növekedést is produkálhatnak az indexek. Ha erre akarunk fogadni, érdemes lehet egy megfelelően diverzifikált alapba fektetni a pénzünket, megnéztük, milyen alapok elérhetők most a magyar piacon, amelyek a fejlett Európát favorizálják.

Bár a Macron győzelmét követő első néhány nap nem tapasztalhattunk őrült ralit az európai piacokon, sok elemző gondolja, hogy az európárti politikus megadhatja a löketet a régóta várt növekedésnek a fejlett európai részvénypiacokon. Egyes elemzők azt várják, hogy kétszámjegyű hozamra tehetünk szert az év végéig, hiszen az európai tőzsdék a 2007-es magaslatokba repülhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés