Előfizetői tartalom

Itt a lista: Soros ezekbe a részvényekbe fektet

Portfolio
Az amerikai hedge fundok között Soros György fedezeti alapja is közzétette, mely cégekbe vásárolt be és mely részvényektől szabadult meg 2017 utolsó negyedévében. Az adatokból kiderül, hogy Soros is felszállt a kriptodeviza vonatra, az Amazont és a Facebookot nem tartja annyira vonzónak, de a Snap, a Netflix és a Twitter részvényeiből is bevásárolt.

Soros György hedge fundja jelentős összeggel szállt be abba az Overstock.comba, amelynek részvényei azt követően kezdtek el menetelni, hogy bejelentették, kriptodevizás kereskedési platformot indítanak. Az alap a legfrissebb, negyedik negyedéves adatok alapján közel 2,5 millió részvénnyel bírt a cégben, ezzel a harmadik legnagyobb részvényes lett a vállalatban, értékre a részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés