Előfizetői tartalom

Megáll az ész: csak négy alappal tudtál eddig 10% felett keresni idén

Portfolio
Hozamszerzési lázban égnek a befektetési alapok kezelői, legalábbis bízunk benne, mert az idei eddigi teljesítményt a szereplők többsége nem teszi ki az ablakba. A legjobban teljesítő lakossági alapok közül mindössze négy tudott október végégig 10%-ot meghaladó hozamot felmutatni, ezek kivétel nélkül részvény- és ingatlanalapok.

Az alapok kiválasztásakor csak a lakossági, forintos sorozatokat vettük figyelembe, a hozamok az október végi állapotokat tükrözik.Abszolút hozamú alapokAz abszolút hozamú alapok teljesítményével a héten egy másik cikkünkben is foglalkoztunk, ebben a folyamatosan változó piaci környezetben még a szabadabb befektetési politikával bíró abszolút hozamú alapoknak is nehéz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés