Előfizetői tartalom

Megismétlődik 2008? Minden, amit a futótűzként terjedő ingatlanőrületről tudni akartál

Kezdjünk egy jó hírrel: a piaci előrejelzések alapján idén is jelentősebb értéknövekedés várható az ingatlanpiacon, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy az idei hozamok is vonzóak legyenek az ingatlanalapokban. Rossz hír viszont, hogy előbb-utóbb lesz egy kisebb vagy akár komolyabb visszaesés, és akkor nagyon nem lesz mindegy, milyen ingatlanalapban tartjuk a pénzünket. Merthogy elképesztő pénzek áramlanak hónapról hónapra ingatlanalapokba, miközben a befektetők többsége valószínűleg nem is tudja, pontosan milyen befektetések vannak ezekben az alapokban, pontosan miből jön a hozam és vajon mi lesz ezekkel az alapokkal, ha az ingatlanpiaci értéknövekedés egyszer csak látványosan lelassul. Ennek jártunk utána a két legnagyobb ingatlanalap és az egyetlen lakásalap segítségével.

Öngondoskodás 2018 Érdekel, hogy látják a magyar ingatlanpiac helyzetét a szakértők, és szerintük valóban jó befektetés az ingatlanalap? Akkor ne hagyd ki a Portfolio jövő hét keddi Öngondoskodás konferenciáját! Információ és jelentkezés Először is fontos tisztázni, hogy ingatlanalap és ingatlanalap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés