Előfizetői tartalom

Meglepőt léptek a magyar befektetők, a kis kedvenc már nem annyira menő

Portfolio
A legfrissebb adatok szerint augusztusban több érdekesség is történt a befektetési alapok piacán: a negatív értékesítési adatok miatt a kezelt piaci összvagyon ismét 6000 milliárd forint alá csökkent, amiért a pénzpiaci alapok és rövid kötvényalapok mellett az ingatlanalapokat is okolni lehet. Nagy meglepetésre ugyanis az ingatlanalapokat a nyár utolsó hónapjában tőkevesztés jellemezte, igaz, ettől még továbbra is ez a kategória a legnépszerűbb a magyar befektetők körében idén.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A befektetési alapok jövőjéről is szó lesz a Portfolio október 17-ei Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Augusztusban ismét 6000 milliárd forint alá csökkent a hazai befektetési alapokban kezelt vagyon. Legelőször májusban lépték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés