Előfizetői tartalom

Pár ilyen hónap, és feltámadhatnak a magyar bankbetétek nagy riválisai

Lassult a pénzpiaci alapok vagyonkiáramlása, ebben nagy szerepe lehet a hozamgörbe rövid végén is látható hozamemelkedésnek. Ettől még a hozamkörnyezet továbbra is alacsony, így a pénzpiaci alapok kétharmada nem is tudott pozitív teljesítményt felmutatni az első félévben. Amelyiknek viszont sikerült, többet hozott, mint az éven belüli bankbetétek, igaz, ehhez többnyire az kellett, hogy forinttól eltérő devizában fektessen be. Ha folytatódik a hozamok emelkedése, a pénzpiaci alapok évek óta tartó nyűglődése is véget érhet.

Kapcsolódó cikkünk2018.07.04Durva vihar vágta földhöz a magyar befektetéseket: 30% is lehet a bukó2018.07.04Mi lelte a népszerű magyar befektetést? A profik fele csütörtököt mondott2018.07.05Akár 10% fölötti hozam: az ingatlan az új arany?2018.07.08Bekövetkezett, amitől mindenki tartott: odacsaptak régi befektetési kedvencünknek2018.07.10Csúnyán elégette a gazdagok pénzét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés