Előfizetői tartalom

Ralizik Amerika, miközben összeomlik körülötte a világ - mibe fektetnek a profik?

Portfolio
Ralizni kezdtek az amerikai részvénypiacok, miközben a török, argentin és kínai tőzsdék szabályosan összeomlottak nemrégiben. A magyar befektetési alapokat kezelő profik véleménye megoszlik azzal kapcsolatban: hogy kellene letradelni az eseményeket: van, aki szerint Amerika még 1-2 évig stabilan fog teljesíteni, de van olyan is, aki szerint inkább addig kell megszabadulni az amerikai részvényektől, amíg jó áron lehet őket eladni és az alulértékelt feltörekvő papírokat érdemes inkább zsákolni.

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló modellportfóliót. Az ajánlók az augusztusi helyzetnek megfelelően készültek el, a felmérésünkben hat alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő cégek bocsátották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés