Előfizetői tartalom

A német és a magyar tőzsdén is sokat kereshetsz jövőre

Portfolio
Jövőre a legnagyobb kihívást az emelkedő infláció jelentheti a piacokon. A kockázatokat még nem igazán árazzák a részvénypiacok, ez pedig okozhat meglepetéseket jövőre. A K&H Alapkezelő sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a német és a magyar részvénypiac relatív alulértékeltségük miatt jövőre is jó befektetési lehetőségeket kínálnak. A TBSZ-eket tartók pedig fontos változásokra készülhetnek jövőre, 2017-től kezdve ugyanis lehetőség lesz a számlák részleges meghosszabbítására.

Kovács Mátyás, a K&H Alapkezelő szenior portfóliómenedzsere arról beszélt, hogy miért volt a meglepetések éve 2016 és milyen események befolyásolhatják a 2017-es évet: Idén nagy meglepetést okozott a piacokon a Brexitről szóló népszavazás kimenetele és az amerikai elnökválasztás eredménye is. A vagyonkezelő szerint a brit népszavazás eredménye egyrészről azt üzente...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés