Előfizetői tartalom

Az arany és Brazília tömte ki a befektetők zsebét a nyáron

Portfolio
Idén nyáron több olyan vagyonkezelő is szép hozamot ért el befektetőinek, amely feltörekvő piaci pozíciókat tartott vagy nemesfémekbe fektetett. Nem volt ritka a 30% körüli hozam sem, de a Morningstar adatai szerint azok jártak a legjobban, akik az elmúlt hónapokban ETF-ek mellett döntöttek - írja a Financial Times.

Bár idén nyáron nem voltak nagy történések a részvénypiacokon, több alapkezelő is szép hozamokat ért el befektetőinek, főként azok, amelyek feltörekvő piacokba vagy nemesfémekbe fektettek. A Morningstar adatai szerint idén nyáron a nemesfémekbe fektető befektetési alapok hoztak a legtöbbet, 20-27%-os hozamot befektetőiknek, de a feltörekvő piacokba fektető alapok is 18-20%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés