Előfizetői tartalom

Azt hitted, Észak-Koreában nem tudsz befektetni? Tévedtél!

Portfolio
Azt gondolná az ember, nemcsak értelmetlen, de lehetetlen is a világ egyik legelszigeteltebb diktatúrájában befektetési lehetőséget keresni. Pedig sok őrült spekuláns gondolja, hogy ha felvállalja Észak-Korea szokatlanul nagy kockázatait - mint például, hogy bármelyik percben az összes befektetett pénzét egy szó nélkül lenyúlhatja az állam -, szélsőséges esetben óriásit szakíthat.

Ha valóban azt gondoljuk, hogy a sztálinista ország valaha is fellendülhet, kisbefektetőként nincs sok lehetőségünk arra, hogy Észak-Koreába vigyük a pénzünket, nemcsak a tőzsde és az értékpapírok teljes hiánya, hanem a számos érvényben lévő nemzetközi szankció miatt. Közvetetten viszont profitálhatunk a diktatúra fellendüléséből.Befektetési alapokAz év elején James...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés