Előfizetői tartalom

Ezért nem mennek tőzsdére az alapkezelők

Portfolio
Sok híres vagyonkezelőnek tett be az évkezdéssel járó piaci turbulencia, olyan nagy nevek buktak, mint Bill Ackman, David Einhorn vagy Larry Robbins. A vesztesek közt volt Dan Och is, aki nem csak a hedge fundjának értékéből vesztett, de a cég részvényei is 70 százalékos leértékelődésen mentek keresztül egy év alatt - írja a Forbes.

A leggazdagabbaknak befektetési lehetőségeket nyújtó hedge fundokat kezelő Och-Ziff Capital Management költségekből származó bevétele 84 százalékot esett, 66 millió dollárra 2015 negyedik negyedévében, amely még 416 millió dollár volt 2014 végén. Az Och-Ziff az egyetlen tőzsdén kereskedett nagyobb hedge fund cég, a részvényei 26 százalékot estek csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés