Előfizetői tartalom

Hét magyar befektetés, amit földhöz vágtak a britek

Portfolio
Az idei év kétségkívül megviselte a fejlett európai tőkepiacokat, az év eleji olajpánik, az EU-s növekedési mutatók és a bankrészvények gyenge teljesítménye, majd végül a brit népszavazás kedvezőtlen eredménye miatt az összes Magyarországon kezelt, fejlett Európában befektető részvényalap árfolyama is esett az év eleje óta. Megnéztük, hogy milyen értékpapírokban tartották a pénzünket az alapkezelők.

Sajnos az idei tőkepiaci turbulencia miatt, ami különösen az európai részvénypiacokat viselte meg, az összes Magyarországon kezelt, fejlett Európában befektető lakossági részvényalap egyenlege mínuszos eddig idén. Mindössze két alap van; a K&H Unió forintos és eurós sorozata, amely nincs tíz százalék fölötti bukóban az év eleje óta.Megnéztük kicsit részletesebben, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés