Előfizetői tartalom

Hét olyan befektetés, amellyel nem tudtál bukni tíz év alatt

Portfolio
Az összes piaci indexnek volt legalább egy olyan éve, amikor mínuszban zárt az elmúlt tíz évben, de a befektetési alapoknak egy olyan kis csoportja, amely ezen a hosszú időszakon keresztül sikeresen a pozitív tartományban maradt. Az Investor Place kiemelt hét olyan befektetési alapot, amely 2005 óta folyamatosan pozitív hozammal zárt minden egyes évet.

A táblázatban szereplő kötvényalapokkal kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy még a 2008-as pénzügyi válság alatt is a pozitív tartományban maradtak, illetve a 2013-as évben is, amikor a kötvények teljesítményét mutató Barclays Aggregate Bond Index 2%-ot esett.Természetesen a Fed kamatemelése hozhat változást, emelkedő kamatkörnyezetben ugyanis a kötvényalapok teljesítménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés