Előfizetői tartalom

Legyen fényes az ünnepi asztal!

Portfolio
Alig két hét, és itt a karácsony. A nagy rohanásban talán már nem is jut időnk megtervezni az ünnepi asztal díszítését, hiszen épp elég időt vesz igénybe a családi vacsora megtervezése és az ajándékok beszerzése. Ez a bejegyzés most azokhoz szól, akik a szentestére nem csak a menüt szeretnék a legnagyobb gonddal összeválogatni, hanem szeretnének a terítékkel is felejthetetlen karácsonyi hangulatot előidézni. Akár a modern, akár a klasszikus karácsonyi díszítés hívei vagyunk, a gömbök, a gyertyák, a magyal és az angyalok elengedhetetlen kellékei karácsonyi készletünknek. Ehhez a bejegyzéshez olyan karácsonyi dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek megvalósítása egyszerű, a szükséges elemek pedig könnyen beszerezhetőek. A fenntarthatóság kiemelt szempont volt számunkra, így minden ötletben korábbi, hiányos vagy megunt darabok újragondolása szerepel, valamint természetes anyagok felhasználása a műanyag helyett. Áttekintve a tippeket, biztosan találunk olyan ötletet, amely természetes szépségével emeli az ünnep fényét.

A gyertyatartó tipikusan olyan tárgy, amely még klasszikus formakialakítása ellenére is tökéletesen beilleszthető egy modern konstrukcióba. Kettő elég belőle, és máris olyan eleganciát varázsol az asztalra, amelyhez a karácsony kivételességénél jobb indokot ritkán szolgálhatunk. Még az sem baj, ha az ünnepi asztalra nem egyforma gyertyatartókat helyezünk, némi örökzölddel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés