Előfizetői tartalom

Menekül a magyar lakosság a korábbi nagy favorit elől - mi történt?

Egyre alacsonyabb hozamot képesek elérni a Magyarországon kezelt kötvényalapok, és ez várhatóan a következő években csak rosszabb lesz. Nem csoda, hogy a befektetők szinte sosem látott menekülésbe kezdtek ebből a korábban nagy kedvencnek számító eszközosztályból, miközben a kötvények (persze főleg a hazai, lakossági állampapírok) népszerűsége töretlen. Persze ha nem feltétlen magyar állampapírokba, vállalati kötvényekbe fektető alapokat keresgélünk, még mindig találhatunk olyat, amelyik mindössze egy fél év alatt 7% körül hozott.

Kapcsolódó cikkünk2017.07.07Ha valami, akkor ez a befektetés felveheti a versenyt az állampapírokkal2017.07.06Putyin rendszerére fogadtál? Erdogánéra kellett volna2017.07.05Itt a bizonyíték: lehet 10% felett keresni, ha a legprofibb magyar befektetőkre bízod a pénzed Portfolio Öngondoskodás 2017 A befektetési alapokról is lesz szó a Portfolio Öngondoskodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés