Előfizetői tartalom

Nem kell bóvlit venni, hogy szépen keressünk

Portfolio
Az olcsón vett és drágán eladott papírok ideje jórészt lejárt, és nyereségnövekedést is egyre nehezebb elérni. Az összesített hozam növelése érdekében immár az osztalékokra kell összpontosítanunk. Persze nem mindegy, hogyan! Megfelelő részvénykiválasztás mellett azonban a kihívásokkal teli környezetben is jó lehetőségeket lehet találni - áll a Fidelity közleményében.

Az USA-nak a GDP százalékában mért, adózás előtti vállalati nyereségei rekordmagasságban járnak, jóval meghaladják az ötvenéves átlagot. A jelek szerint még mindig nőnek, de ez koránt sem megnyugtató fejlemény, mivel az összesített piaci hozamok továbbra is labilisnak tűnnek. Mitől ilyen magasak a vállalati profitok, ha egyszer a talpra állás jó néhány régióban meglehetősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés