FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Nem várt fordulat - Most ezek a kedvenc alapjaink

Portfolio
Újabb fordulatokat hozott a január a befektetési alapok piacán. Két hónap után az év első hónapjában újra növekedést láthattunk az alapok által kezelt vagyonban, ráadásul a befektetési alapok iránti kereslet is visszatért. Ahogy arra azonban számítani lehetett, az abszolút hozamú alapokat már nem kereste olyan intenzitással a lakosság, ráadásul 3 éve nem volt arra példa, hogy ebben a szegmensben negatív értékesítési adatokat lássunk.

Új év, nagy változások. Nagyjából így lehetne összefoglalni a BAMOSZ befektetési alapokra vonatkozó januári statisztikájának adatait. 2014 utolsó két hónapjában még egy csökkenő kezelt vagyonállományról számoltunk be, januárra viszont fordult a kocka: míg decemberben havi alapon 0,46%-kal csökkent a kezelt vagyon szektorszinten, addig januárban már úgy tűnik, felélénkült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés