Előfizetői tartalom

Te is lakásalapot vennél? Vigyázz, sokba fájhat!

Hétfőtől "kapható a boltokban" Magyarország jelenleg egyetlen lakásalapja, amely meglovagolja a lakáspiacot uraló keresleti őrületet. A lakásvásárlás mellett az ingatlanalapok iránt is megnövekedett a kereslet, még úgy is, hogy a lakosság számára eddig is elérhető ingatlanalapok még csak nem is lakáspiaci befektetéseket tartanak. Minden esetre jobb, ha a lakásalap megvásárlása előtt a költségekre is vetünk egy pillantást, az egyes felmerülő díjak még iparági szinten is jelentősek, 1-2 éven belül nem éri meg kiszállni az alapból és csak reménykedhetünk, hogy a folyó költségek nem érik el a 11%-ot.

Augusztus 1-től, tehát tegnap óta forgalmazza az Impact Lakóingatlan Alap befektetési jegyeit a Concorde Értékpapír Zrt. Bár konkrét értékesítési adatokat még nem tudunk, abból kiindulva, milyen keresleti erők uralják a magyar lakáspiacot és szinte a csapból is az folyik, hogy ingatlant kell venni, nagy érdeklődéssel is zárulhat az értékesítés.Azt viszont valószínűleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés