Előfizetői tartalom

Te melyiket választanád: a nagyobbat vagy a jobbat?

Portfolio
Nem panaszkodhatnak azok, akik hosszú kötvényalapokba rakták megtakarításaikat. Nézhetjük bárhonnan: a legjobb visszatekintő hozammal, de még a legnagyobb eszközértékkel rendelkező alapok is szinte kivétel nélkül hozták eddig ebben az évben a 10% feletti hozamot. Azt azonban korántsem állíthatjuk, hogy a legnagyobb vagyont kezelő alapok nyújtanák a legjobb teljesítményt, itt jönnek az érdekességek.

A hosszú kötvényalapok azok az alapok, amelyeknél a portfólióban lévő eszközök hátralevő átlagos futamideje meghaladja a 3 évet. A továbbiakban visszatekintő hozam és nettó eszközértékük alapján választottuk ki a legjobb hosszú kötvényalapokat és megnéztük, mennyire fedik egymást a kategóriák. A legjobb hosszú kötvényalapok - Visszatekintő hozamok alapján ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés