Előfizetői tartalom

Trump repítheti a mennyekbe a részvénypiacokat idén

Portfolio
Elsősorban politikai és nem gazdasági kockázatokkal kell számolniuk a befektetőknek 2017-ben. Miután az USA-ban és Európában is kedvezőek a gazdasági körülmények a vállalatok számára, ezért azok a befektetések teljesíthetnek jól idén, amelyek a részvénypiacokra fókuszálnak. A magyar lakosság továbbra is a kevésbé kockázatos befektetési lehetőségeket keresi, a befektetési alapok piacán a részvényeket is tartalmazó vegyes alapok lehetnek népszerűek 2017-ben - hangzott el a CIB Alapkezelő mai sajtótájékoztatóján.

Komm Tibor, a CIB Alapkezelő elnök-vezérigazgatója a hazai befektetési alapok idei kilátásairól beszélt: A lakossági megtakarítások aránya nominálisan nagyjából 51%-kal nőtt 6 év alatt a KSH adatai szerint. Ezeken belül a hitelpapírok és a részvények részesedése is nőtt a tortán belül, míg a befektetési alapok aránya csökkent tavaly, 10% alatti részesedéssel bírnak. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés