Előfizetői tartalom

Üstökösként húznak el az állampapírok, állva hagyják a piacot

Portfolio
Júliusban a befektetési alapoknál is nyár volt, a befektetések gyakorlatilag semmit nem hoztak, sőt, a gyengébb teljesítmény miatt még közel 20 milliárd forinttal csökkent is a piaci összvagyon. A legkeresettebb alapok a vegyes és ingatlanalapok voltak, és bár 2015 óta az utóbbi kategória már közel 460 milliárdot vonzott be, így is jócskán elmarad a lakossági állampapírok 3 ezer milliárdjától.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A befektetési alapok és az állampapírok harcáról is szó lesz a Portfolio október 17-ei Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Júliusban leginkább pangás jellemezte a befektetési alapok piacát, a kezelt vagyon júniushoz képest közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés