Előfizetői tartalom

Citi: egyre esélyesebb Trump, érdemes figyelni az aranyra

Portfolio
Jelentősen emelkedhet a volatilitás a negyedik negyedévben az arany és a devizák piacán, mivel nőttek annak esélyei, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke - véli a Citigroup. A bank szakemberei bő egy hónappal a választás előtt még mindig egy hajszálnyival több esélyt adnak Hillary Clintonnak, de érezhetően nőtt egy Trump-győzelem esélye.

A korábbi 35-ről negyven százalékra emelte annak valószínűségét a Citigroup, hogy a republikánus Donald Trump nyeri a novemberi amerikai elnökválasztást - írja a Bloomberg a cég elemzésére hivatkozva. Mindez a piacok szempontjából azt jelentheti, hogy rázós időszak jön a negyedik negyedévben, hiszen a befektetők elkezdhetnek felkészülni a várhatóan magasabb amerikai kamatokra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés