Előfizetői tartalom

Európa mínuszban zárt, aztán Amerika is követte

Portfolio
Azok a részvénypiacok, amelyek nyitva tartottak ma Európában, mérsékelt mínuszban zártak, az amerikai indexek pedig némi tétovázás után követték őket, igaz csekély volt a csökkenés mértéke. Emiatt a történelmi csúcsaik közvetlen közelében ragadtak az amerikai indexek. Ez a kiváró hangulattal is összefügghet: csütörtökön három kiemelten fontos eseményre is sor kerül. A brit parlamenti választásokra, az EKB kamatdöntésére és az FBI menesztett főigazgatója meghallgatására is. Ma a nap vesztese az Apple volt, amely a fejlesztői konferenciáján végül semmi átütőt nem jelentett be.

2017. június 05. 22:18 Megosztás Kis mínusz lett a vége, az Apple 1%-ot esett A zárásra 0,1-0,2% közötti mínuszokba csúsztak a vezető amerikai részvényindexek csendes kereskedés mellett. Az S&P500 így 2436 ponton zárt. A Dow 30 komponense közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés