Előfizetői tartalom

Figyelmeztet az MNB, újabb ciprusi brókercég engedélyét vonták be

Portfolio
A ciprusi értékpapír-felügyelet felfüggesztette az eddig Magyarországon is határon átnyúló szolgáltatást teljesítő Best Choice FBC Ltd befektetési szolgáltatásra vonatkozó engedélyét. A társaság így itthon sem folytathat befektetési szolgáltatási tevékenységet. Az esetleges hazai ügyfelek megkeresésére a ciprusi felügyelet nyújt tájékoztatást - írja az MNB közleményében.

A ciprusi értékpapír- és tőzsdefelügyelet (CySEC) arról tájékoztatta a Magyar Nemzeti Bankot (MNB), hogy felfüggesztette a felügyelete alatt működő Best Choice FBC Ltd befektetési szolgáltatási tevékenységek végzésére vonatkozó engedélyét. A Best Choice FBC Ltd Magyarország területén határon átnyúló szolgáltatás keretében 2014. október 16-a óta meghatározott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés