Előfizetői tartalom

Fordulat Quaestor-ügyben: többen kaphatnak pénzt a Kárrendezési Alaptól

Portfolio
Április közepén eddig összesen 340 befektető mintegy 5 milliárd forint értékű követelésével fordult a felszámoló a Fővárosi Törvényszékhez. Amennyiben a bíróság megalapozottnak tartja a hitelezői igényeket, azok a megtévesztett befektetők is a Kárrendezési Alaphoz fordulhatnak, akiknek követelései nem szerepeltek a Quaestor Értékpapír nyilvántartásaiban - írja a PSFN legfrissebb közleményében.

A Quaestor Értékpapír felszámolója április közepén 340, a Quaestor Pénzügyi Zrt. által megtévesztett ügyfél hitelezői igénybejelentését terjesztette a Fővárosi Törvényszék elé. A 327 magánszemély és 13 intézményi befektető mintegy 5 milliárd forintos követeléssel fordult a felszámolóhoz, az igénybejelentők által megjelölt pénzeszközök, illetve értékpapírok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés