Hiába kapaszkodott Amerika, nem sikerült visszajönni  Percről-percre

2017. november 10. 22:04    
nyomtatás
 
A csütörtöki számottevő gyengülés után pénteken további kismértékű gyengüléssel zárták a napot a Wall Street vezető indexei.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

Alig rezdültek az indexek 2017.11.10 22:04

A nap végén a Dow Jones 0,17 százalékos mínuszban zárt, az S&P 0,1%-ot veszített, a Nasdaq viszont minimális pluszba tudott kapaszkodni. Vagyis alig mozdultak az indexek a minimális elmozdulást követően a nyitáskor.

Hasít a Disney és a GE 2017.11.10 20:59

A Dow-komponensek piacán sincs nagy változás, továbbra is a Disney 3 százalék feletti és a GE 2,5%-os szárnyalása húzza az indexet, a másik oldalon pedig az Intel és a Merck szenvednek a leginkább.

Meg sem rezdülnek az indexek szinte 2017.11.10 20:57

Lassan utolsó órájára fordul a kereskedés Amerikában, sok változásról azonban nem lehet beszámolni. A Dow Jones index most 0,12 százalékos mínuszban van, vagyis egy picit sikerült szépíteni, ha így folytatja, akár még pozitív zárás is lehet a vége.

Egyelőre nem sikerül a szépítés Amerikának 2017.11.10 18:20

A pénteki kereskedés félidejéhez közeledve a Dow Jones index 37 pontos, 0,16%-os mínuszban volt. Az S&P-500 közben 0,15 százalékkal gyengült, míg a technológiai szektor tömörítő Nasdaq egyelőre felülteljesítő, így stagnál.

Egyelőre nem sikerül a szépítés Amerikának

A Dow-komponenseket elnézve az látszik, hogy elsősorban a fogyasztáshoz kapcsolt cégek árfolyama húzza lefelé a mutatót, emellett az olajcégek teljesítenek gyengén. A pozitív oldalon a Walt Disney emelkedik ki, a jelek szerint a befektetők jól fogadták az új Star Wars-trilógia bejelentését a társaságtól.

Egyelőre nem sikerül a szépítés Amerikának

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Designer (Senior / Junior)
Kiemelt privát banki tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium