FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Kijöttek a kátyúból a magyar brókercégek

Portfolio
A tavalyi összkép alapján még nehéz volt azt hinni, hogy a brókerszektor hamar magához tud térni a tavaszi brókerbotrányok után, de az idei első negyedéves számok már bizakodásra adnak okot: az első három hónap bevételi és eredményszámai is a brókerbotrányok előtti korszakot idézik, a brókercégek mérlegfőösszege pedig már meghaladja a 217 milliárd forintot.

A tavalyi brókerpiaci események után nem festett valami rózsásan a hazai brókerpiac helyzete, a jól induló első negyedévet nagyon gyenge második és harmadik negyedév követte. Az MNB legfrissebb statisztikái szerint azonban az idei első negyedéves adatok már reménykedésre adnak okot. Az idei első három hónapban a szektor bevétele meghaladta a 8 milliárd forintot, mai a brókerbotrányok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés