Előfizetői tartalom

Megőrülnek a magyarok az állampapírokért - Így tudsz rajtuk te is kaszálni

A hazai befektetések sztárjai az állampapírok, amelyek szinte minden fix hozamú befektetésnél nagyobb hozamot kínálnak, a mai napig kapni 3,8 százalékos kamatot fizető hitelpapírt. Összeszedtük, hogy érdemes szemezgetni az állampapírpiacon; milyen kamatokat milyen költségekért kaphatunk, meddig érdemes az állampapírokat tartani, hogy tudunk velük kereskedni.

Milyen állampapírokat vehetek?Lakossági befektetőként a következő állampapír típusokból válogathatunk:A jelenleg értékesítés alatt álló lakossági állampapírok a következő kamatokat fizetik:Április egytől egyébként a PMÁK kamata csökken, erről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2016.03.29Váratlan húzás az ÁKK-tól: csökken a prémium állampapír kamataHol tudok állampapírt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés