Előfizetői tartalom

Lázár: "nincs köze a politikusoknak a pénzek ellopásához"

Portfolio
Lázár János szerint a politikusok nem érintettek a brókerbotrányban, nem ők lopták el az emberek pénzét. Elmondása szerint Orbán Viktor jelentést kért a brókerbotrányról és azt követően rendelte el a pénzek - és vagyontárgyak - kivonását a brókercégekből. Most éppen keresik a módját annak, hogy a felelősök - legyenek azok akár felügyelő bizottsági tagok - a saját vagyonukkal feleljenek a károkért.

Csaltak, loptak és hazudtak a brókerek - mondta Lázár János a botrányhoz kapcsolódva. A politikusok felelősségét pedig az alábbi kijelentésével próbálta elhárítani:Mindez nem jelenti azt, hogy a politikusoknak - legyen az akár ellenzéki, vagy kormánypárti - a pénzek ellopásához bármi köze lenne. 25 év után ideje lenne annak, hogy aki a pénzt ellopja az vissza is adja. Eddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés