Előfizetői tartalom

Lecsapott az MNB a rejtélyes ingatlanosokra, akik álomígéretekkel vadásznak pénzre

Portfolio
Az MNB piacfelügyeleti vizsgálatának lezárásáig azonnali hatállyal megtiltotta a prágai székhelyű Perfectum Consulting CZ SE-nek, hogy jogosulatlanul betétet vagy más visszafizetendő pénzeszközt gyűjtsön. A társaság - Investment GP és Global Property (GP) Capital SE márkaneveken is - irreálisan magas hozamot és tőkegaranciát ígér ügyfeleinek -olvasható az MNB közleményében.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hivatalból - próbaügyletkötést és előzetes bejelentés nélküli helyszíni ellenőrzést is magába foglaló - piacfelügyeleti eljárást folytat a prágai székhelyű, ám budapesti irodával s korábban magyar nyelvű honlappal is működő Perfectum Consulting CZ SE tevékenységének áttekintésére. Ez az a cég, amely miután írtunk róla, és kiderítettük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés