Előfizetői tartalom

Részvényt vagy valami mást? Ma kiderül!

Portfolio
Október elején még azt találgatták a befektetők, hogy a nemzetközi részvénypiacokon elindult esés az összeomlás kezdete vagy csak egy természetes korrekció és hogy meddig eshetnek a tőzsdék. Mostanra azonban eltűnt a pánikhangulat és újra szárnyalnak a részvénypiacok. Mi váltotta ki ezt a nagy fordulatot? Mely tőzsdéken, mely szektorokban lehet még erő? Hogy ha nem részvényekben gondolkodunk, akkor mi jöhet még szóba? A Portfolio soron következő befektetői klubján ezek a témák kerülnek terítékre.

Előadóink: Pintér András, portfóliómenedzser, Budapest Alapkezelő Nagy Viktor, vezető elemző, Portfolio Moderátor: Fekete Beatrix, elemző, Portfolio Tervezett témáink: Van-e még erő a részvényekben? Mi alapján hozzuk meg a döntést, amikor eszközosztályok között választunk? Van-e élet az abszolút hozamú alapokon kívül? Megférnek-e egy alapban a részvények és a vállalati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés