Előfizetői tartalom

Milliárdos piramisjáték-csalást leplezhettek le Budapesten

Portfolio
Hónapok óta nem fizet egy óbudai székhelyű cég az ügyfeleinek. A vállalatnak mintegy 200 olyan befektetője lehet, aki szeretné visszakapni a pénzét, együttes követelésük elérheti a 10 milliárd forintot - írja a Blikk. A történet ismerős: az ügyfél rábízza pénzét a cégre, amely kis kockázat mellett a piacon elérhető hozamoknál jóval többet ígért ügyfeleinek.

Az újságnak nyilatkozó károsult szerint a cég éves 40%-os hozamot ígért ügyfeleinek, ha azok rájuk bízzák a pénzüket, de amikor ki akarták venni megtakarításaikat, a cég nem reagált a megkeresésre és mindeddig csak ígéretek vannak arra vonatkozóan, hogy hamarosan fizetnek. A pénzüket követelő befektetők elmondásai alapján egy tipikus piramisjátékról lehet szó,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés