Előfizetői tartalom

A valóság rétegei - kortárs kiállítás nyílik

Portfolio
Február 2-án nyílik Dovák Melinda Layers of Reality - láthatóvá tenni a láthatatlant című kiállítása, amely az Art Label Budapest és a műtárgy.com szervezésében valósul meg. A helyszín a Kubik közösségi iroda kiállítótere, amely már számos kortárs alkotó bemutatkozását tette lehetővé, különleges atmoszférájú teret biztosítva a tárlatoknak.

A kiállító művész, Dovák Melinda ösztöndíjjal tanult Münchenben és Kolozsváron, jelenleg a Magyar Képzőművészeti Egyetem végzős festőművész hallgatója. Első önálló kiállításán legújabb sorozatának darabjait tekinthetik meg a látogatók. A fiatal művészre hatottak Pauer Gyula Pszeudo szobrai, valamint Keserü Ilona Szférák c. sorozata.Dovák Melinda, Festett tér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés