Előfizetői tartalom

Befektetés és csillogás: különleges ékszerekre lehet most licitálni

Portfolio
Az ékszerek az aukciós piac egyik különleges szegmense, melyről talán ritkábban esik szó, de az aukcióra kerülő darabok egyedisége valamint a kikiáltási árak is azt mutatják, hogy érdemes több figyelmet fordítani az ékszerekre - írja a műtárgy.com legfrissebb ajánlójában, melyben hét, hamarosan kalapács alá kerülő ékszerkülönlegességet mutat be.

Az ékszer jó befektetés lehet, mivel az értékállóságát egyszerre biztosítja az ékszer esztétikája és az anyaga is. Míg egy festménynél maga az alapanyag, a vászon és az olajfesték önmagában szinte értéktelen, addig az ékszereknél már az alapanyaguk, a nemesfémek és drágakövek is kiemelkedő értéket képviselnek. Ez is oka annak, hogy az ékszerek kitűnő értéktartók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés