FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Bemutatjuk 2017 hivatalos színét

Portfolio
A téli zimankóban a színek hiányozhatnak leginkább az életünkből. A nappalok rövidek, a természet kopárabb, gyakori a szürkeség. A környezetünkben előforduló színek bizonyítottan hatással vannak a hangulatunkra, így aztán különösen fontos, hogy ezekben a téli hónapokban is odafigyeljünk arra, hogy színes tárgyak által némi vidámságot csempésszünk a mindennapokba.

Az iparművészet alapvető célkitűzései közé tartozott és tartozik ma is, hogy az emberek környezetét élhetőbbé varázsolja, szépséget, harmóniát és minőséget hozzon az otthonokba. Nyílt titok, hogy a tárgyak, amelyekkel körülvesszük magunkat, funkciójukon túl hangulatot is közvetítenek felénk. Ennek az érzelmi befolyásolásnak pedig az egyik legfontosabb eszköze maga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés