Előfizetői tartalom

Budapesten rendezik a világ első Zsolnay aukcióját

Portfolio
A világon először rendeznek Zsolnay aukciót: november 20-án a Kongresszusi Központban a századelő piacvezető kerámiaüzemének kiemelkedő műtárgyai kerülnek kalapács alá - tájékoztatta a Portfolio-t a szervező Virág Judit Galéria. A Zsolnay rendre felbukkan a galéria kiállításain, aukcióin, az egyik legismertebb iparművészeti márkaként tartják számon világszerte.

November 20-án nemzetközi mércével is különleges árverésre kerül sor a Budapesti Kongresszusi Központban: a világon először rendeznek Zsolnay aukciót. A szervező Virág Judit Galéria 20 évet várt arra, hogy felajánljanak egy ilyen egyedi kollekciót.Az est folyamán az exkluzív gyűjtemény darabjaira lehet majd licitálni, melynek különlegessége, hogy a historikus és szecessziós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés