Előfizetői tartalom

Csúcsdesignerek jönnek Magyarországra

Portfolio
A határtalan design koncepcióját megvalósító 12. madeinhungary + 5. MeeD válogatás március 31-én nyit az Új Budapest Galériában. A kiállításon 11 ország mintegy 100 tervezője mutatkozik be, így a MeeD (Meeting of European and Central European Designers) keretében korábban csak a régiónkban található országok mellett: Csehország, Lengyelország, és Szlovákia, idén először a balti és skandináv országokból, Dániából, Észtországból, Finnországból, Lettországból, Litvániából, Norvégiából és Svédországból bútor-, textil és formatervezők munkáit láthatja a közönség. 2017-ben a madeinhungary tárlat bútor és formatervezők munkáin kívül a Texhibition - a négy hazai gyártó és közel húsz textiltervező együttműködésében megvalósult projekt keretében kivitelezett textileket, a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Nyugat Magyarországi Egyetem hallgatóinak munkáit mutatja be.

Kristine Five Melvar (N)A kiállításon sorozatgyártott termékek, kisszériás darabok és műfaji szempontból több kategóriát is érintő egyedi alkotások kerülnek bemutatásra, hiszen a kiállítás kurátorai, Szigeti Szilvia Ferenczy Noémi díjas textile designer és Radnóti Tamás belsőépítész, kifejezetten arra törekedtek, hogy a design sokszínűségét és progresszivitását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés