Előfizetői tartalom

Ékszerek, amelyekkel még egy esküvőn is kitűnnél

Portfolio
Minél különlegesebb eseményen veszünk részt, annál gondosabban készülünk fel rá. Nem csak olyan alkalmakra gondolunk, amelyeket egyszer élünk át, hanem akár egy családi karácsonyozásra, vagy egy fontos tárgyalásra, amely alkalmak rendszeresen következnek, mégis minden egyes alkalom jelentőséggel bír a maga nemében. Ebben az összeállításban négy jeles eseményt és hozzájuk négy-négy ékszert választottunk a BÁV 69. művészeti aukcióján szereplő ékszerekből, amelyek viselése nem csak egyedi ízlésre, hanem páratlan eleganciára vall.

Minél különlegesebb eseményen veszünk részt, annál gondosabban készülünk fel rá. Ilyenkor elengedhetetlen a lelki felkészültség, például hogy szeretteink számára kedves ajándékot válasszunk, vagy tudjunk kellő határozottsággal fellépni, amikor döntést hozunk másokat is érintő kérdésekben. A pszichés felkészülés rituális formáját képezi a megfelelő öltözet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés